1/8

Waar kent u ons van?

Scouting Wesselgroep   Van alle markte thuis!

Wij zijn als groep erg betrokken bij de evenementen van Vlaardingen en omstreken.

Hier ziet u een klein overzicht van de evenementen waar wij aan deelnemen of die wij als groep ondersteunen.

Sinterklaasintocht Vlaardingen

Koningsdag Vlaardingen

1/8

1/6

Scouting Wesselgroep helpt de Sint en de CJV Vlaardingen (Organisatie Intocht Vlaardingen) bij de intocht van Vlaardingen. Met onze eigen Scoutingpieten en een paradewagen rijden wij mee naar de buitenwijken van Vlaardingen. In het Centrum verzorgen wij voor de CJV de stormbaan en de suikerspinnenkraam. 

Scouting Wesselgroep is elk jaar aanwezig tijdens Koningsdag. Hier verzorgen wij het kanovaren in de haven van Vlaardingen. Ook kunnen kinderen en ouders bij ons popcorn halen en kennismaken met een lelievlet en zelf boten 

Varend Corso

1/5

Ook in de zomer blijven we actief! Al een aantal jaar vaart de Wesselgroep mee met een deel van haar vloot. 2 van onze vletten worden versiert door jongeren en varen daarin mee voor de wedstrijd. Ook onze voortrekker vaart mee om diverse boten te begeleiden. 

Scouting Waterspelen

1/10

Scouting Wesselgroep heeft samen met Scouting BSO Vlaardingen de Scouting Waterspelen georganiseerd op het Scoutcentrum. Met leuke activiteiten en vooral veel water vermaken de kinderen zich uitstekend!

Dodenherdenking

4 mei

1/5

Elk jaar lopen jeugdleden en kaderleden mee met de dodenherdenking in Vlaardingen. Een aantal jeugdleden dragen een krans of bloemstuk en helpen we mee samen met eervolle veteranen en de Zeekadetten tijdens de vlaggenwacht.

© 2020 Scouting Wesselgroep
Proudly created by Lumi Ipema & Promotieteam

Email: info@wesselgroep.nl​
Verhuur: verhuur@wesselgroep.nl

Contact:
Vind ons op:

Broekpolderweg 249c
3138 HA Vlaardingen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon