1/4

Kampen en weekenden

Leuk voor een kamp,  goed voor een weekend!

 

Ons groepshuis wordt vooral in de zomermanden gehuurd voor kampen en weekenden. Zowel Scoutingverenigingen, sport en jeugdorganisaties maken veel gebruik van ons gebouw. In de zomer draaien wij geen opkomsten en daarom heeft u alle ruimte! 

Gebouw

Het gebouw bestaat uit 3 lokalen waarvan wij er 2 verhuren. 1 groot lokaal en 1 kleinere lokaal. Daarnaast zit er een horeca keuken in en een toiletgroep. Mocht u gebruik willen maken van de douches dan kan dat in overleg met de beheerder. De douches zijn in een ander gebouw. 

Omgeving

Achter ons groepshuis bevind zich de Broekpolder een mooi gebied met veel bos. In het bos kunnen leuke activiteiten en avondspelen gespeeld worden. Op loopafstand hebben wij onze eigen haven waar u kunt kanoën en als u de andere kant oploopt vindt u de surfplas waar u met de groep kunt zwemmen. 

De supermarkten en het centrum zitten op 6 minuten rijden van ons groepshuis af en mocht u willen zwemmen in een binnenbad kan dit bij de Kulk. Het binnenbad bevindt zich op 15 minuten lopen. 

© 2020 Scouting Wesselgroep
Proudly created by Lumi Ipema & Promotieteam

Email: info@wesselgroep.nl​
Verhuur: verhuur@wesselgroep.nl

Contact:
Vind ons op:

Broekpolderweg 249c
3138 HA Vlaardingen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon