1/1

Leidingteam

Één team   één taak!

We hebben een jong, gedreven, enthousiast maar vooral gezellig team bij de Wesselgroep. Elke speltak heeft haar eigen leidingteam die vol enthousiasme ​opkomsten maken en beleven met de kinderen. Veel van onze leiding zijn ooit jeugdlid geweest en doorgegroeid naar het leidingteam binnen onze groep. Met trots stellen wij ze aan u voor! 

Bevers

Logo Scouting Wesselgroep.png

Bas Bos

Teamleidster

Rebbel

Ochtend Welpen

Akela 

Teamleidster

Chil

Bagheera

Malghi

Middag Welpen

Baloe 

Teimleidster

Raksha

Kaa

Scouts

Troj

Teamleider

Christa

Paul

Waterscouts

Erik

Teamleider

Dennis

Explorers

Lars

Begeleider

Lumi

Wilde Vaart

Lukas

Begeleider

Roverscouts

Troj

Correspondent

PlusScouts

Olivier

Correspondent

Stam

Troj

Correspondent

VOG

Een verplicht Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is één van de maatregelen die Scouting Nederland getroffen heeft om binnen de organisatie een veilige omgeving voor kinderen te bieden. De kosten voor de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag voor Scouting worden door de Overheid vergoed! Het is voor alle Vrijwilligers van Scouting Wesselgroep verplicht om een VOG te overleggen.

 

CWO3

Een aantal van onze leiding is in het bezit van het Commissie Watersport Opleiding 3 (CWO3). Hiermee laten zij zien dat ze veilig met uw kinderen in de boot kunnen zeilen. Daarnaast zijn velen van onze leiding en vooral waterleiding in het bezit van een klein vaarbewijs. 

EHBO

Alle teamleiders bij de Wesselgroep zijn in het bezit van een EHBO diploma. Daarnaast wordt er elk jaar voor alle leiding aangeboden om een EHBO cursus te volgen.