top of page

Bevers

Leeftijd: 4,5 t/m 7 jaar   Zaterdag van 09:45 tot 12:00 

Onze Bevers zijn een groep energieke jongens en meisjes tussen de 4,5 en 7 jaar en zij vormen de jongste speltak binnen de Wesselgroep. Op zaterdagmiddag leren en spelen de Bevers samen in een fantasiewereld rondom de themafiguren die in het dorp Hotsjietonia wonen. In dit dorp is de hoofdpersoon de 6-jarige Stuiter die dol is op spelletjes en op actief bezig zijn.

 

In Hotsjietonia wonen veel vrienden die samen met Stuiter en de Bevers op pad gaan. Al deze vrienden hebben hun eigen karakter, ga bijvoorbeeld kleuren en knutselen met Keet Kleur, de natuur in met Bas Bos & Rebbel en tuinieren en kokkerellen met Rozemarijn. Door de verschillende figuren hebben de Bevers een divers programma-aanbod, zodat zij iedere week een nieuw en spannend avontuur beleven.

 

De Bevers blijven meestal dichtbij huis, daar is namelijk al genoeg te beleven. Soms trekken zij er wel op uit in de Broekpolder of overnachten zij in het dorp. Bevers spelen samen in de natuur, voeren toneelstukken op of spelen in en om het groepshuis; alles mag en niets moet! Door het doen van leuke spelletjes in een veilige omgeving, worden ongemerkt grenzen verlegd en leren zij samen werken.

bevers.png

Draai 4 keer gratis met de Bevers mee!

Contact

Desiree van Det (Rebbel)
bevers@wesselgroep.nl

_DSC8059.jpg
bottom of page