top of page

Scouts

Leeftijd: 11 t/m 15 jaar   Zaterdag van 10:00 tot 13:00 of 17:00
 

Onze Scouts zijn een groep enthousiaste jongens en meiden tussen de 11 en 15 jaar en zij vormen de Scouts binnen de Wesselgroep. Op zaterdag zijn zij actief bezig op en rondom het land en/of water, dit maakt onze Scouts een amfibiegroep; in de zomerperiode zijn zij meer op het water te vinden en in de winterperiode werken zij aan hun Scoutingtechnieken.

 

De groep is opgedeeld in patrouilles, dit betekent dat de Scouts in vaste groepjes verdeeld zijn met een patrouilleleider en een assistent patrouilleleider. Hierdoor leren zij zelfstandig beslissing nemen en ook om samen te werken. Elk jaar hebben de Scouts twee keer een overnachting rondom het groepshuis en een Hemelvaartkamp buiten Vlaardingen vol met uitdaging en gezelligheid.

 

De Scouts zijn soms rondom het groepshuis te vinden en gaan vaak op pad in de omgeving Vlaardingen en daarbuiten, de focus ligt hierbij op het bewust ontwikkelen van hun Scoutingkennis- en vaardigheden. Het ruime activiteitenprogramma biedt de Scouts leuke en spannende activiteiten aan waardoor zij zich uitgedaagd voelen zich persoonlijk te ontwikkelen.

Scouts.png

Draai 4 keer gratis met de Scouts mee!

Contact

Eva de Keijzer
scouts@wesselgroep.nl

SUBMENU

Leiding

Foto's

Verslagen

Downloads

bottom of page