top of page

Welpen

Leeftijd: 7 t/m 11 jaar     Zaterdag van 09:45 tot 12:15 of van 14:00 tot 16:30 

Onze Welpen zijn een groep nieuwsgierige jongens en meisjes tussen 7 en 11 jaar en zij vormen de twee Welpenhorde(s) binnen de Wesselgroep. Op zaterdagochtend- en middag leren en spelen de Welpen in het thema van het Jungleboek; de welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Chil, Akela, Kaa en vele anderen.

 

In de jungle wonen veel vrienden die samen met de Welpen op pad gaan. Al deze vrienden hebben hun eigen karakter, ga bijvoorbeeld spoorzoeken met Raksha en Bagheera, maak de grootste lol met Baloe en leer alles over de onderwaterwereld met Malchi. De verschillende figuren leren de Welpen veel over de natuur,  zorgen voor variatie in het programma en leren de Welpen op deze manier spelenderwijs nieuwe vaardigheden.

 

De Welpen zijn vaak op en rondom het gebouw te vinden en gaan regelmatig op ontdekkingstocht door de Broekpolder. Een horde Welpen is opgedeeld in nesten (groepjes) van 4 tot 6 kinderen, binnen een nest hebben twee welpen een speciale taak: de gids en de helper. Het geeft de Welpen een eigen verantwoordelijkheidsgevoel en worden zo gestimuleerd zelfstandig samen te werken.

welpen.png

Draai 4 keer gratis met de Welpen mee!

Contact

Arie van Bodegom (Akela) Ochtend horde 

Erica van Marsbergen (Baloe) Middag horde
welpen@wesselgroep.nl

bottom of page