top of page

Waar kent u ons van?

Scouting Wesselgroep   Van alle markte thuis!

Wij zijn als groep erg betrokken bij de evenementen van Vlaardingen en omstreken.

Hier ziet u een klein overzicht van de evenementen waar wij aan deelnemen of die wij als groep ondersteunen.

Logo Scouting Wesselgroep.png

Sinterklaasintocht Vlaardingen

Koningsdag Vlaardingen

Scouting Wesselgroep helpt de Sint en de CJV Vlaardingen (Organisatie Intocht Vlaardingen) bij de intocht van Vlaardingen. Met onze eigen Scoutingpieten en een paradewagen rijden wij mee naar de buitenwijken van Vlaardingen. In het Centrum verzorgen wij voor de CJV de stormbaan en de suikerspinnenkraam. 

Scouting Wesselgroep is elk jaar aanwezig tijdens Koningsdag. Hier verzorgen wij het kanovaren in de haven van Vlaardingen. Ook kunnen kinderen en ouders bij ons popcorn halen en kennismaken met een lelievlet en zelf boten maken.

Varend Corso

Ook in de zomer blijven we actief! Al een aantal jaar vaart de Wesselgroep mee met een deel van haar vloot. 2 van onze vletten worden versiert door jongeren en varen daarin mee voor de wedstrijd. Ook onze voortrekker vaart mee om diverse boten te begeleiden. 

Dodenherdenking

4 mei

Elk jaar lopen jeugdleden en kaderleden mee met de dodenherdenking in Vlaardingen. Een aantal jeugdleden dragen een krans of bloemstuk en helpen we mee samen met eervolle veteranen en de Zeekadetten tijdens de vlaggenwacht.

Scouting Waterspelen

Scouting Wesselgroep heeft samen met Scouting BSO Vlaardingen de Scouting Waterspelen georganiseerd op het Scoutcentrum. Met leuke activiteiten en vooral veel water vermaken de kinderen zich uitstekend!

www.scoutingwaterspelen.nl

Halloween in Vlaardingen

Scouting Wesselgroep is onderdeel van de organisatie

van Halloween in Vlaardingen. Dit doen we met heel Scouting Vlaardingen organiseren.

voor meer info kijk op

halloweenvlaardingen.nl 

bottom of page